config
VOEDINGSADVIES 
   BOOTCAMP

 

PROJECT PREVEMBER

 

 Jouw ultieme stok achter de deur

 

Op de vraag wat heb je nodig om je doelen te bereiken, krijgen wij vaak het volgende antwoord. Een stok achter de deur. In feite zeg je daarmee dat je bereid bent om geslagen te worden indien je niet voldoet aan je eigen commitment. Bij Fitclub Heiloo gaan we je niet slaan! Misschien zou het wel effectief zijn maar we hebben toch maar besloten om het niet te gaan doen. 

Wat gaan we wel doen? 

 

Een project van 1 maand organiseren voor iedereen die een flinke stap wil zetten in zijn fitheid, gezondheid, humeur, energie etc. Kosteloos maar wel met  het commitment om er 100% voor te gaan.

 

 Deelname aan PREVEMBER (opgeven via het formulier onderaan de pagina) betekent voor jou in november 2018. 

 

Minimaal 6 dagen gezond eten.

 Minimaal 2 keer per week sporten

Minimaal 7 uren per nacht slapen.

 Geen alcohol drinken.

 Niet roken.

 

Binnen Fitclub Heiloo geloven we dat bovenstaande voorwaarden de sleutel zijn om fit en gezond te blijven. Eigenlijk is het dus heel simpel. Je moet het alleen wel doen en daar begint bij de meeste mensen de uitdaging. Het mentale stuk. Hoe zit je in je vel? Lukt het je om de motivatie vast te houden? Kan je een ritme te vinden? En ben je in staat om tegenslagen te overwinnen?

 

START MET GRATIS LEZING WIM HOF methode. 

 

Speciaal voor het onderdeel mindset organiseren we op donderdag 1 november (tevens de start van Prevember) een lezing gegeven door een instructeur die is opgeleid volgens de Wim Hof methode. Centrale vraag die besproken wordt is: hoe kan je meer invloed uitoefenen op lichaam en geest? Ook worden er live oefeningen gedaan en technieken uitgelegd. Ook deze avond is kosteloos.
 

PREVEMBER IS VOOR IEDEREEN INTERESSANT

 

Deelname aan prevember en / of de lezing is voor iedereen interessant. Of je nou de herfstdip wil overslaan, fit en energiek de december maand in wil of dat je op sportief gebied in topvorm wil komen. Met simpele acties kun je in 1 maand echt veel bereiken.  Ook krijg je een handig lijstje mee voor op de koelkast zodat je dagelijks ziet dat je goed bezig bent. 

EXTRA HULP NODIG?

 

1)   Voeding. Met persoonlijke voedingsschema’s en coaching. Klik op  PERSOONLIJK VOEDINGSADVIES

 

2)   Extra sportmogelijkheden binnen de fitclub. Klik op BOOTCAMP


GEEF JE VIA ONDERSTAAND FORMULIER NU OP.