config
PERSOONLIJK VOEDINGSADVIES 
   KRACHTTRAINING

 ZOMER PROGRAMMA'S bij FITCLUB HEILOO.

2 korte CHALLENGES van 4 weken met maximaal resultaat.
Super lekker in je vel op vakantie?
 >>> ga dan voor gezond afslanken.
Echt indruk maken op het strand of zwembad?
>>> ga dan voor fitter en sterker worden.

 


CHALLENGE 1 TURBO WEIGHTLOSS CHALLENGE 
Wie verliest procentueel de meeste kilo's?
Nog 3 plekken in juni voor Turbo Weightloss. 

 

Wil je graag nog voor je vakantie een flink aantal kilo's op gezonde manier kwijt? En heb je daarbij een stok achter de deur nodig en iemand die je uitlegt wat je juist wel en juist niet moet doen? Dan is deze challenge zeker wat voor jou. 

Het is een wedstrijd met een geldprijs van minimaal 160 Euro en een prijs voor de persoon die de meeste buik cm verliest. 

Er zijn 4 bijeenkomsten met informatieve presentaties over gezond afslanken en je wisselt ervaringen en tips met de andere deelnemers uit. Je houd een eetdagboek bij en je krijgt hier terugkoppeling op van je coach. 

De challenge is inclusief een ontbijt, een lunch en een tussendoortje dus daar hoef je niet over na te denken. Daarnaast eet je nog een tussendoortje en een gezonde avondmaaltijd.CHALLENGE 2 MAXIMUM RESULTZ 

Nog 1 plek in juni voor Maximum Resultz.Wil je graag nog voor je vakantie super fit worden? Een lager vet % hebben, meer spiermassa krijgen en betere conditie hebben?  En heb jij iemand nodig die je uitlegt wat je juist wel en juist niet moet doen? Dan is deze challenge zeker wat voor jou. 

In een periode van 4 weken ga je op de ultieme manier met je lichaam aan de slag. Op het gebied van voeding maar ook op het gebied van sport. We trainen 1 keer in de week in een kleine gemotiveerde groep en daarnaast ga je zelf aan de slag. We starten en eindigen met een fysieke test zodat we kunnen meten wat de vooruitgang is. 

Je houd een eetdagboek bij en je krijgt hier terugkoppeling van je coach. 

De challenge is inclusief een sport ontbijt en herstelvoeding voor na je trainingen dus daar hoef je niet over na te denken. Afhankelijk van jouw doel bepalen we de rest van je maaltijdplan.


Data van Challenges. 


 

Let op bij deelname aan de Turbo Weightloss Challenge is bij afwezigheid het betalen van een boete verplicht. 


Wil je meer informatie of jezelf aanmelden ?

Vul nu onderstaand terugbel formulier in. 


Wil je weten of je nog mee kan doen?  Voor de juni editie nog enkele plekken beschikbaar.

Stuur dan snel een Whatsapp of bel naar 06-41011468.